TUR TIL SANTIAGO

 

4. september i år skal jeg lede det som nok blir min siste tur som reiseleder til Santiago de Compostela. Denne gangen er turen lagt opp i samarbeid med Grimstad menighet. Etter påmeldinger fra Grimstad er det noen ledige plasser for andre som vil være med. Det jeg kan garantere er at Jon Espeland, min spansktalende medreiseleder, og jeg har gjort og vil gjøre alt vi kan for at dette skal blir minnerikt og innholdsrikt på alle måter. Med dette bildet av katedralen i Leon inviterer vi herved noen flere til å være med. Følg lenken for å få mer informasjon! Det er ti-tolv plasser ledige. Den som kommer første til møllen får først male, som det heter. Merk at utreisen er fra Kristiansand denne gangen. http://escape.no/reiser/vandring-til-santiago-de-compostela/

Eyvind
Eyvind Skeie, forfatter, salmedikter, teolog, kulturarbeider, prosjektutvikler